science_1s

Урочисті збори з нагоди Дня НАУКИ

З нагоди професійного свята науковців — Дня Науки в Інституті відбулися урочисті збори. Відкриваючи зібрання, директор інституту Маринченко І.О. відзначив складність економічної ситуації, в якій знаходиться вся аграрна наука, та подякував науковцям за відданість справі, розуміння і віру в майбутнє та вручив відзнаки.

За удосконалення методів селекції, створення високопродуктивних ненаркотичних сортів конопель і високий професіоналізм старшого наукового співробітника відділу селекції та насінництва конопель Міщенка С.В. нагороджено пам’ятною медаллю «100 років Національній академії аграрних наук України».

Завідувача відділу інженерно-технічних досліджень, кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника Коропченка С.П.за теоретичне обґрунтування, розроблення і впровадження нових технологій збирання і переробки льону-довгунця та конопель і високий професіоналізм відзначено Подякою НААН.

Грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації нагороджено Петраченка Д.О., старшого наукового співробітника відділу інженерно-технічних досліджень — за обґрунтування, розроблення і впровадження інноваційних технологій переробки льону-довгунця та конопель і високий професіоналізм.

Колектив комунального закладу “Районний будинок культури” Глухівської районної ради на чолі з О.В.Ланіним подарував науковцям святкову концертну програму.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Інститут луб'яних культур