SODA_0

Візит керівників обласної державної адміністрації до ІЛК НААН

30 березня 2021 р. Інститут луб’яних культур НААН з робочим візитом відвідала делегація керівників Сумської обласної державної адміністрації, до складу якої увійшли: МЕДВІДЬ В.Ю. заступник голови Сумської обласної державної адміністрації, САВЧЕНКО Т.Г. заступник голови Сумської обласної державної адміністрації, ГРУЗЬ Є.М. радник голови Сумської обласної державної адміністрації, МАСЛАК О.М. виконуючий обов’язки директора Департаменту агропромислового розвитку, а також голова Шосткинської районної ради Сокіл В.М.

Основна мета заходу визначення ролі й місця Інституту луб’яних культур НААН у агротуристичному кластері “Слобожанське коноплярство”, що створюється за відповідним проєктом регіонального розвитку, та відповідне забезпечення матеріально-технічної бази установи.

Підсумовуючи результати візиту, заступник голови СОДА Савченко Т.Г. відмітив, що у створюваному агротуристичному кластері інститут має відігравати, крім наукового супроводу в якості центру з передачі інновацій у реальний сектор економіки, ще й комунікативну і консолідуючу роль, об’єднуючи сільгоспвиробників і переробників, та стати своєрідним “магнітом” для залучення інвестицій в регіон і розроблення відповідних туристичних маршрутів.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Інститут луб'яних культур