уборка_конопли-041_mobile

Промислові коноплі: міжрегіональна співпраця

11 червня 2021 р. засобами інтернетзв’язку відбувся круглий стіл з питань диверсифікації сільськогосподарського виробництва Слобожанщини через розвиток коноплярства, агротуризму та організації міжрегіональної співпраці та взаємодії агротуристичних кластерів. Захід організовано
Ініціаторами проведення заходу виступили – Сумська обласна державна адміністрація, Харківська громадська організація «Єврорегіон Слобожанщина» та Інститут луб’яних культур НААН України.

Учасники Круглого столу: представники установ, підприємств, організацій, фермерські господарства, органів місцевого самоврядування та регіональної влади Сумської, Харківської областей, представники проєкту «Створення агротуристичного кластеру «Слобожанське коноплярство» — візитівки та одного з «магнітів» Сумщини та України», громадської організації «Центр туристичних та культурних проєктів «Мандрівна Україна», Агротуристичних кластерів «Сіверський Донець» та «ГорбоГори».
За підсумками заходу прийнято резолюцію щодо подальшого поглиблення співробітництва у сфері коноплевиробництва за різними напрямами та підтримання законодавчих ініціатив у галузі промислового коноплярства.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Інститут луб'яних культур