Читання_Вировець

Анонс. Науково-практична конференція

Вельмишановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у науково-практичній конференції «Наукові читання до 85-річчя від дня народження професора В. Г. Вировця», присвяченій пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, лауреата премії УААН «За видатні досягнення в аграрній науці» Вячеслава Гавриловича Вировця – видатного селекціонера промислових однодомних конопель з відсутністю психотропних властивостей.

Мета заходу – вшанування пам’яті вченого, апробація результатів наукових досліджень, обмін досвідом та обговорення стратегій використання селекційно-генетичних, насінницьких та агротехнологічних досягнень в галузі сільського господарства.

Форма проведення конференції – заочна. За матеріалами конференції буде сформовано електронний збірник і розіслано на електронні адреси учасників, вказані у заявках, та розміщено його на офіційному сайті Інституту луб’яних культур НААН. Оргкомітет не виключає видання друкованого збірника після проведення конференції. Матеріали будуть опубліковані в авторській редакції з мінімальними правками технічного характеру. Робочі мови конференції – українська й англійська.

Контакти:
E-mail для переписки і надсилання матеріалів: ibc_cannabis@ukr.net
+38 0507780594 (приймальня)

Завантажити інформаційне повідомлення

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Інститут луб'яних культур